Eloise Weekend

Het is bijna kunst: Eloises make-up-foto’s op Instagram

De 18-jarige studente deelt vaker selfies en vriendinnenmomenten. De laatste tijd is ze duidelijk meer met make-up, kleur en fotografie bezig. Eloise deelt twee bijzondere kiekjes waarop ze toch niet heel alledaags staat.

Eloise geniet van het studentenleven. En is helemaal van de fashion en de make-up. De laatste tijd experimenteert ze wat meer met kleuren en anders-dan-anders-foto’s. Precies wat je zou verwachten ook, van een 18-jarige die van alles ontdekt. Op Instagram en TikTok is ze flink actief. Op dat laatste platform plaatste ze laatst zelfs een video waarin ook moeder Laurentien en vader Constantijn dansend te zien waren.

Afgelopen weekend heeft ze – samen met vriendinnen – bijzondere kiekjes genomen. We zien Eloise op 1 foto met een blauw-grijze blazer, prachtig gestyled haar en lichtblauwe oog-make-up. Op foto 2 staat ze in een uitdagende pose. Ze heeft 2 vlechten in en neemt een hap van een donut. Haar vriendinnen hebben zich op haar en make-up gestort, want die worden gementioned als ‘mua’ (make-up artist) en ‘hair’ (haar/kapsel).

Eloise met haar ijsblauwe look. Het staat haar zeker niet verkeerd!

Eloise Insta Foto 1

En de foto met een best uitdagende houding. Hoge vlechten in haar haar en een speelse hap van een geglazuurde donut.

Eloise Insta Foto 2

LEES OOK:

5 heerlijke Netflix-films over royals

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje