Hele gezin in cowboy-look: Charlene deelt familiekiekjes

Wij gokken dat dit zomaar het thema-feestje van de onlangs jarige tweeling Gabriella en Jacques geweest kan zijn! Kijk je mee naar de gezellige plaatjes, inclusief cowboyhoeden?

Charlene is dol op haar kids, zo veel is wel duidelijk. En of het de feest- en familiesfeer is die in en rond december heerst, of dat ze getriggerd werd door de 6de verjaardag van haar tweeling Gabriella en Jacques, laat zich raden, maar de Zuid-Afrikaanse schone laat weer wat meer van zich horen en zien op Instagram de laatste tijd. Dat vinden wij bepaald niet erg! We kijken erg graag mee naar het leven in Monaco.

Onlangs mochten Jacques en Gabriella dus allebei 6 kaarsjes uitblazen. De broer en zus schitteren steeds wat vaker in Charlenes kiekjes, zo konden we meegenieten van een té leuke foto waarop Gabriella achter haar vader staat en zijn houding probeert na te doen. De pret is van haar gezichtje af te lezen. En nu deelt Charlene een verzameling polaroids. Het hele gezin is gehuld in cowboykleding. Een cowboyhoed niet te vergeten. We zien ook een fotootje waar ‘saloon’ op te zien valt. Duidelijk thema dus.

Wij gokken dat dit misschien een ‘latergram’ is, dat dit het kinder- of verjaarsfeestje van de tweeling betrof. Zeker omdat we ook wat andere kindjes in beeld zien. En als je een royal bent.. dan pak je natuurlijk uit! Het was vast en zeker een erg geslaagde dag voor iedereen. Yihaa!

Screenshot Charlene Monaco Verjaardagsfeestje Tweeling December 2020

LEES OOK:

In beeld: de kinderen van Stéphanie van Monaco

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @hshprincesscharlene