Amalia, Willem Alexander, Maxima

Dit wordt het weer op Prinsjesdag

We hebben een aantal stralende Prinsjesdagen achter de rug. De vraag is of dat morgen weer zo is, met de herfst in aantocht.

Na een late zomer zitten we nu middenin een weersomslag en wordt het echt herfstig in Nederland, meldt Weeronline:

‘Grote kans op nat pak en wegwaaiende hoedjes op Prinsjesdag.’

Onweer

Afgelopen weekend maakte het mooie zomerweer van zaterdag op veel plaatsen al plaats voor stevige buien. Die wisselvalligheid zal ook deze Prinsjesdag kenmerken. Dat betekent niet alleen buien met onweer (!), maar ook neemt de wind uit het zuidwesten stevig toe, met kans op pittige windstoten, en dat allemaal vooral aan de kust.

Is het vandaag nog redelijk aan de warme kant, ook dat gaat op Prinsjesdag veranderen, als de temperatuur midden op de dag niet boven de 20 graden uitkomt. Brrrr! Vooral als we de effecten van de wind erbij pakken.

Dat wordt kortom niet kijken naar hoeden en jurken, maar naar paraplu’s en (regen)jassen. Die op zich ook fraai kunnen zijn.

Oranjezon

Het kan natuurlijk ook dat de hemelen zich op het moment suprême openen en een Oranjezon deze Prinsjesdag beschijnt op het moment dat koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Amalia, prinses Alexia, prinses Laurentien en prins Constantijn hun koetsen bestijgen. Afwachten dus.

eloise
KLIK HIER

Weeronline

#Royalty