Prinses Beatrix Aruba

De mooiste foto’s van Beatrix op Aruba

Prinses Beatrix bezocht Aruba en langzaam maar zeker druppelen de leukste plaatjes daarvan binnen. Je bent vast benieuwd.

Het zal vast geen straf zijn geweest, tijdens de Nederlandse herfst een aantal dagen op Aruba en Curaçao doorbrengen. Beatrix bezocht het eiland in het kader van natuurbescherming en klimaat en sociaal-maatschappelijke initiatieven daaromtrent. We verzamelden fijne foto’s van Beatrix op Aruba voor je.

Beatrix op Curaçao

De prinses bezocht naast Aruba ook het nabijgelegen – en kleinere – eiland Curaçao. Op dat eiland woonde ze onder meer een schoolles bij waarin kinderen leren over de gevaren van zwerfafval. Deze les vond plaats in landhuis Savonet. Vroeger had het landhuis tevens één van de grootste plantages van het eiland in zijn bezit. Rondom het landhuis ligt Christoffelpark, dat nu beheerd wordt door de Caribbean Research & Management of Biodiversity Foundation – Carmabi.

Spaans Lagoen

Op Aruba bezocht Beatrix onder meer het Spaans Lagoen, een wetland en natuurgebied met een beschermde status. Daar worden onder meer geulen gegraven om te helpen de waterkwaliteit van de mangroven te herstellen en het koraalrif nabij te beschermen. Beatrix maakte er – samen met natuurbeschermers – een wandeling.

Foto’s van het bezoek

Natuurlijk ben je benieuwd naar foto’s van Beatrix op Aruba en Curaçao. Een prachtige selectie vind je hieronder.

LEES OOK: Mabel in haar Viktor & Rolf-trouwjurk

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty.

Beeld: Instagram @koninklijkhuis / Patrick van Katwijk/GettyImages

#Royaltynl