Maxima (2)

5x Máxima in knalkleuren

Ton-sur-ton of juist meerdere knaltinten gecombineerd, het staat haar allemaal even geweldig, prachtig en mooi. Een overzicht.

Zeg je Máxima, dan zeg je mode. Fans, bewonderaars en modebloggers wereldwijd roemen de goede stijlkeuzes van de koningin. Niet zelden ‘recyclet’ ze ook een kenmerkend item. Dat gebeurde bijvoorbeeld met de prachtige Claes Iversen-japon die ze op Prinsjesdag droeg. De (toen!) okergele jurk was al eens eerder door Máxima gedragen en die eerste keer was-ie nog knalgeel. Een goed voorbeeld van hergebruik, de jurk werd op haar verzoek simpelweg een aantal tinten donkerder geverfd.

We hebben 5 te gekke outfits van Máxima in knalkleuren voor je. Zo houden we die naderende herfst met al zijn grijs nog eventjes buiten de deur.

Voor een werkbezoek in eigen stad pakte Máxima gewoon de fiets. Ze zal ongetwijfeld goed gezien zijn door het overige verkeer, in dit mooie knalgele ensemble.

Wauw, wat een prachtige kleur felroze! Máxima schittert in deze echte Oscar de la Renta (een beroemde ontwerper van Dominicaanse komaf). Op de achtergrond spot je ook prinses Sophie, want deze foto werd genomen tijdens een staatsbezoek aan Groot-Brittannië.

Máxima In Roze

Natuurlijk mag onze nationale kleur – oranje – niet ontbreken. Wederom matcht deze knalkleur goed met haar. Zou jij het ook durven, zo’n oranje jurk?

Máxima Oranje

Dit groen steekt prachtig af tegen het chique zwarte kostuum van echtgenoot Willem-Alexander. We denken dat zelfs een tint feller haar nog subliem had gestaan.

Máxima In Groen

En tenslotte deze knalblauwe outfit. Of zie jij het als paars? Hoe dan ook, het misstaat niet tussen kinderen van de Talmaschool in Rotterdam, waar ze op bezoek ging in het kader van ‘meer muziek in de klas’.

Máxima Blauw

Tip van de redactie: kleed je als een royal

Scherm­afbeelding 2023 02 01 Om 21.21.42
BESTEL HIER

#Royaltynl