Koningin Máxima parfum

5x de kapsels van Máxima

Onder een hoed. Los in de wind. Of casual in een staart. Máxima heeft een goede bos haar en draagt het op verschillende manieren.

Koningin Máxima heeft geverfd haar, een mix van blondtinten. Al zijn er ook zat royal vrouwen die het grijs gewoon laten zien. Máxima steelt overal waar ze komt de show, door die geweldige combinatie van een brede lach, kekke outfit én dus dat mooie haar. Omdat ze net als bijvoorbeeld de Britse Kate nog weleens afwisselt, vinden wij het tijd een paar haarstijlen van Máxima op een rijtje te zetten.

Onder de hoed. Kunstig tot een lage knot gevlochten, zodat een en ander mooi onder de grote hoed past. Stijlvol, clean.

Koningin Máxima parfum

Op werkbezoek in Nieuwegein viel haar haute couture-blouse al dermate op dat verdere opsmuk van het haar niet nodig was. Lekker los die dag dus! Staat haar prima.

Koningin Máxima Bezoekt Vrouwen In Transportsector

Wauw. Wat een elegante lage knot. Er zijn geen speldjes zichtbaar, wel is gekozen voor een prachtige tiara. De zout-en-peper-tinten in haar haar komen goed tot hun recht.

Máxima Kapsel

Lekker casual met een lage paardenstaart. Zelfs de kleur van het elastiekje valt niet op: taupe.

Máxima Paardenstaart

We willen je een throwback naar kort(er) en speels niet ontnemen! Deze haarstijl spotten we waarschijnlijk in de toekomst niet meer bij haar, maar ze droeg ‘m koninklijk.

Máxima Haar

Beeld: ANP, Pinterest, Instagram @koninklijkhuis