Máxima En Laurentien Foto 1

4x samen op de foto: Laurentien en Máxima

Schoonzusjes. Moeders van 3 kinderen. Een onberispelijke modesmaak. We hebben 4 leuke foto’s voor je, waarop Máxima en Laurentien zij aan zij staan. Of zwaaien. Of lachen.

Máxima mocht afgelopen mei 50 kaarsjes uitblazen en Laurentien deed dat 5 jaar geleden al. De schoonzussen kunnen het prima vinden samen. Niet zelden worden ze in elkaars nabijheid op de foto gezet, op feestdagen zoals Koningsdag en ook op Prinsjesdag. Al zijn de fotomomenten de afgelopen 1,5 jaar natuurlijk wat schaarser geweest.

We hebben een paar mooie plaatjes van de 2 voor je, inclusief een kiekje van de bruiloft van Constantijn en Laurentien (in 2001), waarop naast een stralende bruid ook een blije Máxima pal naast het gelukkige paar prijkt. Fijne familiefoto’s!

Wuiven hoort er natuurlijk bij als je een royal bent. En een ‘balkonmomentje’ ook trouwens.

Máxima En Laurentien Foto 2

Wat een fantastisch gekozen kleuren. Of ze een en ander hier afstemden op elkaar, blijft een gok, maar de schoonzussen kleurden hier geweldig samen.

Máxima En Laurentien Foto 3

In mei 2001 trouwden Laurentien en Constantijn. Dat is op zich al genoeg reden voor blijdschap, maar zo’n stralende Máxima op je trouwfoto’s maakt het geheel zo mogelijk nóg wat vrolijker.

Máxima En Laurentien Foto 4

Skiën in Oostenrijk. Ook dat is momenteel even gepauzeerd, maar ‘gelukkig hebben we de foto’s nog’. Laurentien en Máxima samen in de sneeuw.

Máxima En Laurentien Foto 5

LEES OOK:

Prins Floris deelt mooie foto van jarige dochter

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: Instagram @koninklijkhuis / RVD, ANP, Pinterest