Máxima mooie mantels

4x: Máxima in mooie mantels

Het is herfst! Tijd om eens in te zoomen op enkele van de mooie mantels die Máxima draagt en droeg. Inclusief eentje die in Duitsland wat stof deed opwaaien.

Máxima weet precies wat haar flatteert. En lucky for us worden er meestal foto’s gemaakt van werkbezoeken, ceremonies en staatsbanketten, zodat we kunnen meegenieten van al het moois dat ze draagt. Nu het herfst is, spotten we haar en andere royals natuurlijk wat vaker met een jas of mantel aan. En daarvan hebben we een paar prachtige voorbeelden op een rijtje gezet. Misschien spot je zelf nog wel een exemplaar waar je spontaan verliefd op wordt!

Máxima en haar pied-de-poule mantel. Helemaal najaarsproof is natuurlijk ook de witte trui met oversized coll eronder. Comfy!

Máxima Nieuw 2

Mooi, dit blauw met geel gecombineerd. De grove ruit was vorige winter al een hit, maar mag gewoon weer hoor! Een vergelijkbare jas vind je hier.

Máxima In Mantel Blauw Geen Grove Ruit

Dit ontwerp van Claes Iversen viel niet meteen in goede aarde bij onze oosterburen. Duitse media en modebloggers meenden een hakenkruis te zien in de figuren op de mantel. Dat was niet het geval, maar het kledingstuk kreeg hierdoor wel de nodige aandacht.

Máxima In Mantel Met Vermeend Hakenkruis Jas Van Claes Iversen

En wat vind je van deze klassieke look? Camel, en dan meteen van top tot teen. We love!

Máxima Camel Mantel

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

Beeld: ANP, Instagram @koninklijkhuis / RVD

#Royaltynl