Máxima Outfit 2

3x Máxima in geweldig groen

‘Groen moet je doen’ en ‘groen doet leven’. Allemaal waar, maar we zoomen nu even in op de fashionkant van deze veelzijdige kleur. Ook Máxima heeft goed door dat groen haar geweldig staat. We hebben 3 groene outfits van haar voor je!

Onze (mode)koningin slaat weer toe! We spotten haar de afgelopen tijd meermaals in groene kleding, alle outfits weer heel anders steeds. Tijd om deze mooie kleur – en haar groene kledingkeuzes – onder elkaar te zetten. Kijk je mee naar Máxima in het groen?

Recent bezocht ze softwareontwikkelaar AFAS, in Leusden. Wij vinden dit een uiterst koninklijke outfit, wat jij?

In oktober bezocht Máxima de interactieve voorstelling ‘Time Out’, over studenten en hun (prestatie)druk en stress tijdens de coronacrisis. Mooi gekozen ensemble van broek en trui in een tint groen die niet iedereen kan ‘hebben’. Swipe naar foto 2 voor een goede foto van haar outfit.

De hoed maakt de outfit helemaal af. En wat een pláátje van een jurk: het sierlijke bloemendessin geeft Máxima’s japon een zwierige, romantische look. Zij en Willem-Alexander bezochten hier melkveehouderij IJsselhoeve De Riet, in Olst-Wijhe.

LEES OOK:

3x Máxima in bijzondere zwarte ontwerpen

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: ANP, Instagram @koninklijkhuis / RVD