Eloise

3x Eloise met toffe make-up

Onze favoriete gravinfluencer is de laatste tijd vaker in beeld te zien met prominente make-up op. We laten 3 mooie voorbeelden zien.

Van een fotoshoot voor Linda. tot een weekendje Parijs in haar rol als ambassadrice voor L’Oréal Paris. Eloise shinet de laatste tijd nog wat brighter dan ze al deed. Nu is de dochter van Laurentien en Constantijn al mooi van zichzelf, maar een fijn make-upje hier en daar is natuurlijk ook niet verkeerd.

Met rapper Glen Faria voor Linda.

Bij de zwarte blazer en het licht golvende haar is hier gekozen voor een subtiele make-up, we spotten een mooi aangebrachte eyeliner die Eloises ogen prachtig doet uitkomen. En een naturel lipgloss.

Eloise Make Up Foto 1 Screenshot Instagram

In superpak met super-make-up

Wauw, wat een Hollandse glamour hier! Een héél goed pak, met supermooi aangebrachte make-up. Haar wimpers stelen de show, maar ook de roze shade op de lippen mag er zijn. Eloise kondigde hier het oprichten van haar eigen goede doel – My Lima Lima – aan.

Eloise Make Up Foto 2 Screenshot Instagram

Voor L’Oréal Paris

Afgelopen weekend mocht Eloise naar Parijs met en voor één van de bekendste make-upmerken ter wereld. Ze geeft op Instagram aan heel dankbaar te zijn voor het ambassadriceschap. En geniet met volle teugen. Dat ze goed in de make-up is gezet aldaar moge duidelijk zijn. We love deze look! Het semi-transparante grijze truitje met oogschaduw in dezelfde tinten. En een gorgeous kleur lipstick. Heel classy. Eloise verklapt trouwens in haar Story’s nog dat de oorbellen die ze draagt van haar moeder zijn.

Eloise Make Up Foto 3 Screenshot Instagram

Beeld: Instagram @eloisevanoranje

#Royaltynl