Zien: oude familiefoto’s van Albert van Monaco

Dat dwergstaatje, ingeklemd tussen Frankrijk en Italië, blijft tot de verbeelding spreken. En natuurlijk niet in de laatste plaats door het beroemde Huis Grimaldi. De vorsten van Monaco. We nemen je vandaag mee door het familie-album van de jonge Albert.

Albert is inmiddels 63 jaar. En vader van 4 kinderen. Waaronder natuurlijk tweeling Jacques en Gabriella, geboren uit zijn huwelijk met Charlene. Maar ook hij is natuurlijk jong geweest. Al vroeg moest hij wennen aan een leven in de spotlights. Niet in de laatste plaats omdat zijn ouders zo’n bijzonder paar vormden: Rainier, hoofd van het Huis Grimaldi. En Grace, filmster uit Hollywood die in Monaco met een prins kwam trouwen.

We hebben een aantal prachtige kiekjes-uit-de-oude-doos voor je. Er zit aardig wat zwartwit-beeld tussen, niet gek voor die tijd. Geniet mee van deze familiefoto’s uit Monaco.

Grote kans dat je deze zomer weer over de grens vakantie mag vieren. Staat Monaco ook al tijden bovenaan jouw wensenlijstje? Je leest je heerlijk in over het bijzondere staatje met dit reisboek.

LEES OOK:

Spetterend plezier: royals op het water

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Palais Princier de Monaco, Wikipedia