Zien: foto’s van de eerste huwelijksdag van Caroline van Monaco

Ze was pas 21. En het huwelijk hield krap 2 jaar stand. In 1978 trouwde Caroline voor de eerste keer, met Philippe Junot, een bankier uit Parijs. We hebben foto’s voor je van die huwelijksdag.

Carolines leven staat steevast in de spotwerpers. Ze wordt op de voet gevolgd en er is al net zo veel interesse voor haar familieleden, zoals dochter Charlotte en schoonzus Charlene. Je zag bij ons eerder al eens dit mooie artikel – boordevol foto’s van Caroline en zusje Stéphanie, door de jaren heen.

Caroline heeft 4 kinderen: Andrea, Charlotte en Pierre uit haar tweede huwelijk, met Stefano Casiraghi. En dochter Alexandra, uit haar derde huwelijk met Ernst August van Hannover. Maar er was dus ook een éérste huwelijk. Dat vond plaats op 28 en 29 juni 1978. De gelukkig man was Philippe Junot, een bankier en vele malen ouder dan Caroline. Het huwelijk hield ongeveer 2 jaar stand. Moeder Grace Kelly (ook: Gracia van Monaco) had al voorspeld dat het geen succes zou worden. En stond niet achter het huwelijk van haar dochter. Te meer vanwege het grote leeftijdsverschil en Philippes reputatie van playboy.

We hebben een aantal foto’s voor je van die huwelijksdag uit de late jaren 70. Beeldschoon als altijd, Caroline. Zich waarschijnlijk niet realiserend dat er nog 2 andere huwelijken zouden volgen.

Caroline Eerste Huwelijk Foto 1
Caroline Eerste Huwelijk Foto 2
Caroline Eerste Huwelijk Foto 3
Caroline Eerste Huwelijk Foto 4

LEES OOK:

Throwback: Mabel in haar Viktor&Rolf-trouwjurk

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Pinterest, ANP/EPA