Foto’s van de nationale feestdag van Monaco (inclusief Jacques en Gabriella!)

De foto boven dit artikel is een ‘oudje’. Dat is onder meer duidelijk doordat Charlene dit jaar haar gezicht helaas niet liet zien. Zij werd vrijdag opgenomen, vanwege lichamelijke en mentale vermoeidheid. Gelukkig zijn er wel leuke foto’s van de rest van de familie.

19 november is het feest in Monaco! De nationale feestdag wordt doorgaans actief gevierd en de Monegaskische royals laten zich die dag zien voor het publiek. Vaak is er (ook) een balkonscène met Albert, Charlene en de tweeling. Ditmaal ontbrak Charlene. Voor het weekend las je bij ons dat zij is opgenomen in een kliniek om bij te komen van zowel lichamelijke als psychische onrust.

Overigens was daarvoor al bekendgemaakt dat zij het rustiger aan doet en eventjes geen publieke verschijningen zal maken. Zo was ze dus ook al ‘afgemeld’ voor deze nationale feestdag. Maar die ging natuurlijk wél door! Onder meer Albert, zijn zusje Stéphanie en haar dochter Alexandra gaven acte de présence. En via Instagram zijn er zojuist een aantal foto’s van gedeeld. Extra leuk is dat we Albert met Jacques en Gabriella gelukkig volop in beeld spotten. Kijk je mee naar de plaatjes?

LEES OOK:

María Teresa van Luxemburg bezoekt kerstmarkt Rode Kruis

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @palaisprincierdemonaco / Gaetan Luci / Eric Mathon / Axel Bastello