Monaco Royalty

Charlene en Albert hopen op fiks bedrag na racewedstrijd

In Frankrijk werd afgelopen weekend ‘de 24 uur van Le Mans’ gereden. Een autorally waarbij deelnemende teams – je raadt het al – 24 uur lang moeten rijden. Charlene en Albert zijn fan en niet in de laatste plaats omdat ze hopen een mooi bedrag op te halen voor hun stichting.

De twee laten het racen over aan de professionals. Maar moedigen hen met liefde aan. Net als veel andere (auto)racewedstrijden, werd voor de 24 uur van Le Mans ook gekozen voor een virtuele race. Dat wil zeggen dat alle deelnemende coureurs niet daadwerkelijk de route in de buitenlucht rijden, maar dat zij thuis meedoen in een simulator.

Charlene en Albert waren zaterdag bij de virtuele start van de race aanwezig, met hun tweeling Gabriella en Jacques. Zij hopen dat hun eigen team, dat de naam Strong Together heeft gekregen en racet in een (virtuele) Ferrari, een mooi bedrag aan sponsorgeld en donaties ophaalt voor de nieuwe stichting van Charlene. Die stichting steunt mensen tijdens de coronacrisis. Het totaalbedrag is momenteel nog niet bekend.

Lees ook:

Bezoekers weer welkom in tuinen Paleis Soestdijk

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen