Alexandra

Prinses Alexandra ontmoet Robbie Williams

Prinses Alexandra en haar man Nicolas Bagory hebben zanger Robbie Williams gesproken, voorafgaand aan zijn optreden in Luxemburg.

Ook waren de royals bij het optreden van de Britse zanger dinsdag in LuxExpo The Box.

Het koninklijk huis van Luxemburg heeft foto’s van de ontmoeting gedeeld op social media.

Welkom

‘Welkom in Luxemburg, Robbie!’, staat in een Tweet. ‘Temidden van zijn “XXV Tour” maakte de beroemde Britse popzanger Robbie Williams een tussenstop in LuxExpo.’

Prinses Alexandra en haar echtgenoot Nicolas Bagory ontmoetten de zanger in zijn kleedkamer en namen daarna plaats op de tribune om het concert te volgen.

Levensgenieter

‘Wat een show!’, is in het bericht van het koninklijk huis te lezen. ‘Op 49-jarige leeftijd gaf Robbie een indrukwekkend optreden dat zijn reputatie eer aandeed, door nummers van zijn “XXV”-album te mixen met zijn grootste hits. Hunne Koninklijke Hoogheden, die getuige waren van een geslaagde show, willen ook hulde brengen aan al het backstagepersoneel, dat zij eerder op de avond hebben ontmoet en dat ervoor zorgt dat deze grote evenementen goed verlopen.’

Niet alleen prinses Alexandra en haar man waren erbij. Uiteraard was ook levensgenieter Guillaume met zijn vrouw Stéphanie nadrukkelijk aanwezig!

Savie 1

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

ANP/courgrandducale

#Royaltynl