Luxembourg Royalty

Luxemburgse royals genieten van eerste 7 maanden van kleine prins Charles

Guillaume en zijn vrouw Stéphanie werden in mei de trotse ouders van baby Charles. En nu, 7 maanden later, staat het Luxemburgse hof even stil bij de eerste periode dat het knulletje hun leven heeft verrijkt.

Charles kreeg natuurlijk een vrij klassieke naam mee. En net als zijn papa, erfgroothertog Guillaume, wordt zijn naam ook wel in de Nederlandse variant vermeld. Dat is Karel voor de kleine. En Willem voor zijn vaders naam. Guillaume en Stéphanie probeerde jarenlang om een kindje te krijgen. Dit lukte in het voorjaar van 2020 eindelijk. Beiden waren – en zijn – dolblij met de geboorte van hun kleine prins.

Charles is inmiddels 7 maanden ‘oud’ en wordt steeds vaker mee naar buiten genomen. De knul groeit prima en op het Instagram-account van de Luxemburgse royals is een serie foto’s geplaatst om Charles’ stapjes (nog niet letterlijk…) van baby richting dreumes mooi in beeld te brengen. Er staan een paar kiekjes bij die niet eerder gedeeld zijn. En díe laten wij jullie natuurlijk graag zien!

Een kleine opfrisser, de trotse ouders aan het begin van de zomer.

Baby Charles Foto 1

Kleine Charles werd in september gedoopt. Een zoet kindje en twee blije ouders.

Baby Charles Foto 2

En hier zien we hoe onderzoekend het prinsje – inmiddels 7 maanden oud – is. Hij zit al fier rechtop, maar wel bij moeder Stéphanie natuurlijk!

Baby Charles Foto 3

LEES OOK:

Prins Carlos open over zijn buitenechtelijke zoon

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @courgrandducale / Sophie Margue / Céline Maia