Luxembourg Royalty

In beeld: alle kleinkinderen van María Teresa en Henri

Het hertogdom Luxemburg kent een groothertog en zijn vrouw. Henri en María Teresa hebben samen 5 kinderen, waarvan de meesten op hun beurt ook weer kinderen hebben. En die kleinkinderen zetten we even in the picture.

Henri is 66 jaar en María Teresa 65. Zij zijn getrouwd sinds 1981 (check de leuke jubileumfoto’s, want afgelopen Valentijnsdag waren ze 40 jaar getrouwd!). En kregen samen 5 kinderen. Oudste zoon Guillaume is erfgroothertog en neemt – als alles volgens plan verloopt – het stokje op een gegeven moment over van zijn vader. Guillaume werd in 2020 voor het eerst zelf vader. Zoontje Charles is goed vertegenwoordigd op de social media-kanalen van het hof. Dat vinden wij helemaal niet erg, want dat is een erg leuk knulletje.

Hun andere kinderen, Félix, Louis, Alexandra en Sébastien hebben samen nog eens 4 kinderen. Alexandra is momenteel 30 jaar en heeft (nog) geen kinderen en Sébastien is 29 en heeft ook geen kinderen. Van Alexandra is ook niet bekend of zij een partner heeft.

Smaakmaker Charles werd vorig jaar in mei geboren. Zijn ouders Guillaume en Stéphanie probeerden lange tijd om een kindje te krijgen en waren dolblij dat hun zoon zich aandiende.

Charles Luxemburg Screenshot Instagram

De zoons van Louis heten Gabriel (15) en Noah (13). Louis scheidde in 2017 (al werd dat pas officieel in 2019) van zijn Tessy. Inmiddels is hij opnieuw verloofd!

Louis Gabriel Noah Luxemburg Foto Van Pinterest

De kinderen van Félix heten Amalia (net 7 geworden) en Liam (4). Van Amalia – hoe leuk is die naam?! – deelden we al eens erg zoete dreumes-foto’s, die zie je hier.

Amalia En Liam Van Luxemburg

LEES OOK:

Kennismaken met: prinses Nathalie van Denemarken

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @courgrandducale, Pinterest