Ontwerp Zonder Titel (14)

Hoera! Weer beeld van prins Charles

Prins van Luxemburg ontroert weer.

Hij is al een tijdje onze favoriete kleine prins: Charles van Luxemburg. Zijn ouders nemen hem altijd mee als ze op bezoek gaan in bejaardencentra. Klinkt suf, is het niet, want het levert altijd weer prachtige beelden op.

Dit keer waren erfgroothertog Guillaume en erfgroothertogin Stéphanie van Luxemburg in Esch-sur-Alzette, in het diepe zuiden van het land. Ook hier stal de prins Charles weer de show, en mogen wij via Instagram meegenieten.

De vader van Charles is de zoon van de huidige groothertog, Henri, en dus troonopvolger. Natuurlijk neemt hij zijn taken zeer serieus. Maar zijn vaderschap misschien nog wel serieuzer. De afgelopen twee jaar zagen we vader, moeder en zoon enthousiast dierentuinen en kermissen bezoeken. En dus ook bejaardentehuizen.

Dat terwijl Stéphanie inmiddels ook weer zwanger is, en prins Charles dus binnenkort oudste broer van een prinsje of prinsesje!

Als die net zo leuk wordt als hij, dan tekenen we ervoor. We zullen alleen wel moeten wachten en geduld oefenen. Het duurt nog even voor het nieuwe groothertogskind ter wereld komt.

LEES OOK:

DE KLEINE PRINS CHARLES LAAT ZICH VAN ZIJN LIEFSTE KANT ZIEN

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron en beeld: courgrandducale