María Teresa En Henri Luxemburg 40 Jaar Getrouwd Screenshot Instagram 3

Hoera! María Teresa is vandaag jarig

En dat is best een bijzondere verjaardag, want het gaat om haar 65ste! María Teresa trakteert iedereen via Instagram op 2 gloednieuwe foto’s. Eentje in zwart-wit met een elegante jurk. En een waarop ze lachende kleinzoon Charles op schoot heeft.

Wie jarig is, trakteert meestal. Dat er nu geen grote feesten of zelfs nationale feestdagen zijn om een en ander te vieren, biedt wel wat meer ruimte om online – via social media bijvoorbeeld – wat (uit) ruimhartiger te delen. Zo zien we op het Instagram-account van de Luxemburgse royals (het land kent geen koning meer, wel een groothertog, Henri) al enige tijd erg leuke familiefoto’s, throwbacks en niet-eerder-gedeelde kiekjes voorbijkomen. Wij genieten daarvan!

Vandaag is María Teresa dus jarig. 65 kaarsjes voor haar. De vrouw van Henri is van oorsprong Cubaanse. En moeder van 5 kinderen. Oudste zoon Guillaume (ook: Willem) draagt de titel erfgroothertog. Oftewel: het is de bedoeling dat hij vader Henri opvolgt. Dat María Teresa en Henri trotse grootouders zijn, wordt nog eens extra duidelijk op onderstaande foto. Het ventje lacht het uit van plezier bij oma op schoot.

Deze chique foto (en dito outfit) werd gedeeld als nieuwe portretfoto van de jarige.

María Teresa Jarig Screenshot Instagram Maart 2021 Foto 1

En hier zien we haar glunderen in haar rol als oma, met de 10-maanden-oude Charles.

María Teresa Jarig Screenshot Instagram Maart 2021 Foto 2

LEES OOK:

5x Letizia en haar beeldschone jurken

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @courgrandducale / Jacques Schneider

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen