Maxima Makes Working Visits To Apeldoorn And Woerden

4 prachtige ‘import’-royals in Europa

De royals kijken niet alleen binnen eigen landsgrenzen wanneer het om de liefde gaat. Regelmatig komen prinsen of prinsessen en hertogen en hertoginnen uit een ander land. Dit zijn vier prachtige ‘import’-royals op een rijtje.

1. Koningin Máxima, Nederland

Maxima Makes Working Visits To Apeldoorn And Woerden

Onze eigen koningin is voor Willem-Alexander in de Nederland komen wonen. De twee leerden elkaar kennen in 1999, in Sevilla. Vanaf toen ging het snel, want in 2001 verkreeg de Argentijnse een Nederlands paspoort.

2. Koningin Silvia, Zweden

De koningin van Zweden komt oorspronkelijk uit Duitsland en haar moeder is Braziliaans. Tijdens de Olympische Spelen van 1972 ontmoette ze kroonprins Carl Gustaf. Ze werkte daar toen als hostess, maar toen ze elkaar leerden kennen ‘klikte’ het volgens haar direct.

3. Groothertogin Maria Teresa, Luxemburg

Maria Teresa werd geboren in Havana, Cuba. Haar moedertaal is dan ook Spaans. Ze leerde haar huidige man groothertog Henrik kennen tijdens haar studie politicologie in Genève.

4. Hertogin Meghan Markle, Verenigd Koninkrijk

South Africa Britain Royalty

De Amerikaanse actrice Meghan Markle leerde prins Harry kennen tijdens een blind date die was georganiseerd door gemeenschappelijke vrienden. De twee wonen nu in Los Angeles. 

Lees ook:

Dit wil Meghan graag geheim houden in rechtszaak

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP.  Beeld: ANP.