Heerlijke throwback van Guillaume van Luxemburg

De oudste zoon van Henri en María Teresa was vroeger nogal een waterrat en een durfal. Kijk eens naar deze leuke, zomerse throwback die zijn ouders deelden.

Gisteren nog was zijn jongere broer Louis jarig. Die werd 34, maar het Luxemburgse hof koos ervoor een babyfoto van Louis te posten bij wijze van felicitatie! Erg leuk, de Luxemburgers zijn goed op weg onze harten te ver- of heroveren. Want het rommelde ook binnen de paleismuren. María Teresa zou iets té stevig alle touwtjes in handen willen houden. En het verdriet van zoon Guillaume (ook: Willem) en zijn vrouw Stéphanie was groot toen er na jaren proberen nog geen eerste kindje kwam. Dat verdriet verdween als sneeuw voor de zon toen zij afgelopen mei dan tóch kleine Charles mochten verwelkomen. Guillaume en zijn vrouw zijn overduidelijk apetrots en dolblij.

Deze ‘throwback’ is van járen terug. We zien een zongebruinde, baardloze, piepjonge Guillaume die aan het waterskiën is. Wat een mooi plaatje, zo met het opspattende water. Heel sportief!

Guillaume Willem Luxemburg Throwback

Lees ook:

Column Marc: Amalia op wereldreis

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @courgrandducale

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen