Luxembourg Royalty

Guillaume van Luxemburg werd 40 en deelde deze leuke gezinsfoto

De erfgroothertog – Luxemburg kent geen koningschap – mocht alweer 40 kaarsjes uitblazen en er werden voor de gelegenheid zelfs 2 nieuwe plaatjes gedeeld: eentje waarop hij alleen staat en een tweede met echtgenote Stéphanie en zoontje Charles.

In Luxemburg is een groothertog al decennialang de hoogste royal titel. Momenteel bekleedt Henri die rol. En het is de bedoeling dat oudste zoon – en daarmee huidig erfgroothertog – Guillaume dat stokje te zijner tijd overneemt. Hij en Stéphanie werden in het voorjaar van 2020 voor het eerst ouders. Zij hadden toen al vele jaren geprobeerd een kindje te krijgen.

Kleine Charles is inmiddels dus ruim 1,5 jaar. En is zelfs al een graag geziene gast op werkbezoeken, zoals hier in een verzorgingshuis, waar hij de show stal. Papa Guillaume heeft de grote 4-0 bereikt, een mijlpaal voor veel mensen natuurlijk. In het kader daarvan werd ook een tweetal nieuwe foto’s gedeeld.

Hieronder zie je een foto van Guillaume (in het Nederlands overigens vaak Willem genoemd), de tweede foto laat het gezinnetje in z’n totaliteit zien. Mooie outfit draagt Stéphanie!

LEES OOK:

Het is een feit: prinses Mako naar Amerika vertrokken

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @courgrandducale / Sophie Margue