Mako En Kei Komuro

Hierom moet Mako misschien weg uit de VS

Echtgenoot laat prinses danig in de steek. Gevolgen nog onbekend.

Prinses Mako werd vorig jaar oktober uit de Japanse keizerlijke familie gezet, omdat ze verliefd werd op Kei Komuro, een gewone burgerjongen, en hij op haar. Ze trouwden, maar in Japan wordt dat zo ongeveer beschouwd als heiligschennis. Om toch ee redelijk normaal leven te leiden verhuisde ze met haar echtgenoot naar New York.

Daar ging ze – als vrijwilliger – werken in het Metropolitan Museum of Art, tot Komuro zou afstuderen als jurist. Daar duikt nu een levensgroot probleem op.

Wat is er gebeurd?  

De New York State Board of Law Examiners heeft een lijst vrijgegeven van mensen die geslaagd zijn voor het examen. Je kunt lang zoeken, maar zijn naam staat er niet bij. Tegen het advocatenkantoor waar hij werkt, Lowenstein Sandler, heeft hij gezegd dat hij 5 punten tekort kwam. In juli doet hij een nieuwe poging.

Maar dat zou dan al de derde zijn, en het geduld van zijn werkgever raakt zo langzamerhand op. Zakt hij weer, dan heeft hij geen baan meer en moet hij met Mako het land uit. Spannende tijden dus voor het tweetal!

LEES OOK:

NU IS HET EEN FEIT: PRINSES MAKO VAN JAPAN NAAR AMERIKA VERTROKKEN

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Gala