Constantine Alexios, Maria Olympia

Kennismaken met prinses María Olympía

Met haar 27 jaar is prinses María Olympía van Griekenland niet alleen een oogverblindende schoonheid, ze kan ook echt iets.

Prinses María Olympía, de oudste dochter van Pávlos en Marie-Chantal van Griekenland en petekind van koning Charles, werd op haar 18e door het toonaangevende tijdschrift Tatler al beschouwd als de aantrekkelijkste huwelijkspartij ter wereld. Daarna is haar status alleen nog maar toegenomen.

Dior

María Olympía is 1996 in New York geboren, maar bracht het grootste deel van haar leven door in Londen. Ze is dyslectisch, maar creatief, en richtte zich op de middelbare school al op kunst, fotografie en grafisch ontwerp. Ze liep stage bij onder meer Dior.

In 2019 studeerde María Olympía  af aan de New York University met een diploma in fashion business en marketing. Daarna gaat ze werken voor Louis Vuitton en als model voor Dolce & Gabbana. Vorig jaar ging ze aan de slag als ambassadeur voor het prestigieuze schoenenmerk Aquazzura. Dit jaar lanceerde ze haar eigen tassenlijn.

Rijkste

María Olympía heeft een relatie met de twee jaar oudere Peregrine Pearson, de zoon en erfgenaam van de 4e Burggraaf Cowdray. Zijn familie behoorde in 2011 tot de 100 rijkste van het Verenigd Koninkrijk.

eloise
KLIK HIER

Gala/Getty Images

#Royaltynl