Middelbare school prins christian

Zien: Kroonprins Christian van Denemarken heeft zijn middelbare school afgerond en viert feest

Kroonprins Christian van Denemarken heeft zijn laatste examen achter de rug en heeft daarmee zijn middelbare school afgerond. Hij vierde dit mooie moment samen met zijn gezin.

Christian Valdemar Henri John (Kopenhagen, 15 oktober 2005), kroonprins van Denemarken, is het eerste kind uit het huwelijk van koning Frederik van Denemarken en zijn echtgenote koningin Mary. 

Middelbare school afgerond

Om te vieren dat Christian de middelbare school heeft afgerond, zijn zijn ouders naar het Ordrup Gymnasium in Kopenhagen gekomen. Het Deense hof maakte hier wat foto’s die zij met alle fans deelden. Te zien is dat kroonprins Christian zijn studiegenoten een dikke knuffel geeft. Naast zijn ouders, waren ook zijn broertje en zusjes aanwezig om mee te feesten.

Tijd voor vragen

Ook maakte kroonprins Christian tijd om wat vragen van de aanwezige pers te beantwoorden. Zo vroeg de Deense pers naar de toekomstplannen van de kroonprins. “Ik ga er waarschijnlijk op uit om de wereld te zien, nieuwe dingen te proberen en mezelf voor te bereiden op verschillende dingen”, zei hij daarover. “Het wordt een spannend jaar”, vulde zijn moeder, koningin Mary, aan.

Lees ook: Prins Christian maakt debuut als werkende royal

Hieronder nog wat foto’s van dit mooie moment.

Entertainment Bilder Des Tages (l R) Prince Vincent, Queen Mary, Crown Prince Christian, King Frederik, Princess Isabell
Het hele gezin compleet
Crown Prince Christian After He Has Graduated From Ordrup Gymnasium In Copenhagen, Monday, June 24, 2024 Ordrup Ordrup G
Een blije kroonprins
The Danish Crown Prince's High School Graduation Exams In Front Of The Ordrup Gymnasium In Charlottenlund, Denmark, June 24, 2024.
Kroonprins Christian in gesprek met de pers

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP