Ontwerp Zonder Titel (19)

Zien: Mathilde in kleurrijk gezelschap

Koningin Mathilde liet zich in een aan alle kanten groene jurk ook niet onbetuigd.

Ondernemerschap kent geen grenzen en geen gender, laat Mathilde via Instagram weten: ‘

Over de hele wereld nemen vrouwen en mannen het voortouw in hun gemeenschap via hun ondernemingen. Alleen is de weg van een vrouwelijke ondernemer vaak bezaaid met obstakels waardoor het moeilijk is om haar projecten te realiseren.’

Praten is makkelijk, daarom besloten de Belgen er iets aan te doen. Ze richtten een club op, die gaat helpen. Met koninklijke steun.

De club reikt ook een prijs uit. Die zet vrouwelijk ondernemerschap in de partnerlanden waar de Belgen mee samenwerken in de kijker. Hij zet ook de positieve invloed van hun projecten op de gemeenschap in het zonnetje.

Geen wonder dus, dat de maatschappelijk betrokken koningin Mathilde maar wat graag aan de prijsuitreiking deelnam. Ze opende die met een toespraak, waarin ze nog eens op het belang van de prijs wees.

Uiteraard gingen ook de prijswinnaars met haar op de foto. Dat leverde weer mooie en in dit geval extra kleurrijke plaatjes op. Ditmaal niet alleen doordat koningin Mathilde één van haar gekende creaties droeg. Die was weer uit de kunst. Net als het  gezelschap dat met haar poseerde. Een zeer fraai geheel, dat we graag delen.

LEES OOK:

TWEE NIEUWE FOTO’S JARIGE MATHILDE

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron en beeld: belgianroyalpalace