Astrid Eurostar Kop

Railchaos door duuraam reisje prinses Astrid

De Belgische prinses Astrid nam gisteren heel milieubewust de trein naar Londen. Daarvoor moesten honderden reizigers hun reis onderbreken en raakten andere treinen overvol.

Een reiziger mailde naar GeenStijl: ‘Gisteren werd enkele honderden reizigers in de trein tussen Londen en Amsterdam in Brussel Zuid-Midi onverwacht te verstaan gegeven, dat zij de trein aldaar opeens moesten verlaten. Conducteurs gaven aan dat de reden was, dat het Belgische koningshuis de trein wilde gebruiken. Op sociale media was vervolgens te lezen dat prinses Astrid inderdaad met de Eurostar naar Londen reisde. Het gevolg was dat enkele honderden reizigers aanvankelijk onverwacht gestrand waren, en vervolgens een tijd later met de reguliere IC verder moesten reizen naar Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam. Het resultaat daarvan was ook een overvolle IC en veel passagiers die op het perron achter bleven.’

Het weblog zocht contact met Eurostar, maar kwam niet veel verder dan de bevestiging dat, inderdaad, er waren honderden reizigers tegen hun zin uit de trein gezet. In het hele Eurostar-netwerk zorgde dat tot in Amsterdam voor problemen.

Astrid Eurostar
Astrid Eurostar

LEES OOK:

KENNISMAKEN MET: DE DOCHTERS VAN PRINSES ASTRID

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: GeenStijlNouveau Beeld: @belgiuminuk