Ook Mathilde Skypet met GGZ-medewerkers

We lieten je eerder zien hoe de Kensington royals telefonisch contact opnamen met diverse bedrijven en stichtingen die zich inzetten voor het behouden van een goede mentale gezondheid. Koningin Mathilde van België volgde hun voorbeeld.

Ze belde, via Skype, met Zorgnet-Icuro en Crésam om door te spreken hoe er continu gewerkt wordt aan het bewaken van de (soms fragiele) geestelijke gezondheid van Belgen gedurende de Corona-crisis. En om hen te bedanken, voor alle inzet.

Zorgnet-Icuro is een netwerk voor ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg en ouderenzorg. En Crésam ondersteunt medewerkers van GGZ-instellingen.

Lees ook:

Mathilde en Filip zijn net als de Britse royals en onze eigen koning en koningin zeer actief. Ze bellen, brengen lekkers rond, bezoeken waar dat kan en delen via social media-kanalen updates en adviezen. Op de foto hieronder is Mathilde Skypend met de genoemde instellingen te zien. Op de achtergrond een familiefoto waarop het hele gezin staat. En de ruimte is verder aangekleed met potjes fleurige narcissen.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

 

Bron: Twitter. Beeld: ANP/EPA, Twitter @MonarchieBe

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen