×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Na cupcakes bakken Belgische koningskinderen nu wafels voor ouderen

  Elisabeth, Gabriël, Emmanuel en Eléonore zetten hun bak-talent in

  Na cupcakes bakken Belgische koningskinderen nu wafels voor ouderen

  Eerder meldden we je al dat koningin Mathilde cakejes had gebakken en deze samen met Eléonore naar de bewoners van een verzorgingshuis bracht. En nu zijn alle kinderen van het gezin aan het bakken geslagen: heerlijke wafels dit keer.


  De 4 koningskinderen zitten thuis. Dit geldt ook voor oudste dochter Elisabeth, waarvan eerst nog onzeker was of ze haar school in Wales (Verenigd Koninkrijk) wel mocht verlaten, om terug te keren naar België. Inmiddels is ze weer in België.

  Lees ook:

  En dus zijn ze aan het bakken gegaan. Twee verschillende instellingen konden rekenen op iets lekkers, daar werden de huisgemaakte lekkernijen namelijk naartoe gebracht. Naast de zoete verrassing, werd er ook gebeld met eenzame ouderen. Een nuttige besteding voor de 4 kinderen!

   

  Bron: Twitter. Beeld: ANP/EPA, Twitter @MonarchieBe

  23 maart 2020 - 11:42