Delphine Boël Kinderen Foto 2

Lief: Delphine deelt foto waarop ze haar zoon geruststelt

‘Everything is going to be fine’, valt te lezen op het door haar gemaakte kunstwerk op de achtergrond. Oftewel: alles komt weer goed. Dat lijkt Delphine ook aan haar zoon te willen overbrengen, met deze ontroerende knuffel.

Delphine is kunstenares en haar Instagram-account staat vol met foto’s van haar werk. Soms schilderijen, soms sculpturen en haar kunstzinnigheid leent zich ook goed voor sjaals met een print. Maar naast kunst en welke emoties ze zoal ervaart tijdens het maken en delen ervan, is er natuurlijk ook ruimte voor haar gezin. Dat ze een trotse moeder is (van dochter Joséphine en zoon Oscar), is duidelijk.

Vandaag deelt ze een aandoenlijk foto waarop ze zoonlief een dikke knuffel geeft. Toeval of niet, op de achtergrond zien we één van haar kunstwerken. En daarop valt te lezen ‘Everything is going to be fine’ (alles komt goed). Dat schrijft ze ook bij de foto, net als ‘Art meets real life’, oftewel: soms komen kunst en het echte leven even samen. Oscar voelde zich ongetwijfeld geborgen en opgevrolijkt na zo’n lekkere knuffel van zijn moeder!

Delphine Met Zoon Screenshot Instagram Maart 2021

LEES OOK:

Uitbehandelde Bibian Mentel krijgt bedankje van de koning

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @delphine_de_saxe_cobourg