Dit is de nieuwe sjaal van Delphine

Je weet inmiddels dat de halfzus van Filip kunstenares is. Delphine maakt naast beelden en schilderijen ook kunstzinnig bedrukte sjaals. En (bijna) altijd met een boodschap erop die haar zelf aanspreekt.

Delphine is erg in de weer met termen als ‘love’ en ‘peace’. Woorden die haar rust brengen en ze onderschrijft. Ze heeft zelf natuurlijk bewogen jaren achter de rug, waarbij het laatste jaar wel erg bijzonder uitpakte. Ze kreeg van een rechter eindelijk gelijk. Delphine mag zich sinds afgelopen zomer ‘prinses’ noemen. Ze ontmoette haar (half)broer Filip. En haar vader Albert. En verwerkte ondertussen allerlei emoties in haar kunst.

Eerder zagen we al een beeld dat de letters LOVE vormt en in de tuin bij een bedrijf staat. En ook deze sjaal, met prachtig kleurgebruik en wederom het woord ‘love’ als rode draad. Duidelijk een belangrijk thema voor haar. Delphine geeft op Instagram regelmatig aan dat haar kunst en het gebruiken van bepaalde woorden rust en orde voor haar scheppen. Wellicht bedoelt ze na een heftig jaar voor haar persoonlijk, ook de gekkigheid die de coronacrisis ons allen heeft gebracht.

Ditmaal kiest ze voor een ontwerp waarop ‘No More Blabla’ te lezen valt. Het is een dermate grote sjaal dat het prima als omslagdoek of grand foulard gebruikt kan worden. Delphine wil wellicht duidelijk maken dat ze klaar is met de ‘onzin’, de ‘blabla’.

Wat vind jij van de sjaal?

Delphine Nieuwe Sjaal Screenshot Instagram Foto 1
Delphine Nieuwe Sjaal Screenshot Instagram Foto 2
Delphine Nieuwe Sjaal Screenshot Instagram Foto 3

LEES OOK:

Delphine (‘Boël’) past haar achternaam aan

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @delphine_de_saxe_cobourg