Eleonore, Mathilde

Léonore straalt aan zijde Mathilde

Prinses Eléonore zien we helaas te weinig, maar daar lijkt nu langzaam maar zeker toch verandering in te komen.

De Koningin Elisabethwedstrijd is een internationale muziekwedstrijd in België, gestart in 1937 door koningin Elisabeth. Het concours geldt als misschien wel de allerzwaarste wedstrijd op zijn gebied in de hele wereld.

Winnen

Iedereen wil hem winnen, en iedereen wil er gezien worden. De Belgische royals laten nooit verstek gaan, het is alleen afwachten wie komt opdagen. Koningin Mathilde is een liefhebber en al jaren een vaste waarde. Aan haar zijde ditmaal toch wel een verrassing: jongste dochter Eléonore

Prinses Eléonore, geboren in 2008, is natuurlijk nog erg jong, vandaar misschien dat er een beeld is ontstaan van een verlegen, schuchter meisje. Heel anders dan haar grote zus Elisabeth. Maar die is niet alleen ouder, ze is ook kroonprinses, en dus veel meer gewend aan de schijnwerpers.

Schitterend

Dat komt bij Eléonore heus ook nog wel. Ze zag er in ieder geval schitterend uit, naast haar moeder, die had gekozen voor knalgeel met een opvallend halssieraad. Eléonore droeg een werkelijk adembenemende crèmewitte jurk, die haar ontzettend goed stond. Variaties op het ontwerp hebben we haar al vakere zien dragen, dus ze weet zelf ook al wat haar goed staat en is bezig met het ontwikkelen van een eigen stijl, ls van zus en moeder. Heel goed.

Eleonore Mathilde 2 1
Eleonore Mathilde 2 1
eloise
KLIK HIER

ANP

#Royaltynl