kledingstijl Delphine

Zien: de opvallende kledingstijl van prinses Delphine 

Prinses Delphine van België houdt wel van een uitgesproken kledingstijl en vindt het dan ook helemaal niet erg om veel kleur te dragen. 

Jarenlang hadden prinses Delphine en haar vader koning Albert een juridische strijd voor erkenning. Ze werd pas in 2020 officieel erkend als de biologische dochter van koning Albert. Inmiddels is de prinses helemaal opgenomen in de Belgische koninklijke familie en is zij dan ook steeds vaker te zien bij officiële bezoeken. 

Lees ook: Delphine ontwerp cape voor Miss België

Prinses Delphine als kunstenares

Prinses Delphine is kunstenares en heeft al vele kunstwerken op haar naam staan. Ze heeft geregeld een tentoonstelling van haar werk in het binnen- en buitenland. Dat ze van kunst houdt, is dan ook direct terug te zien in haar kledingstijl. Deze kledingstijl is namelijk erg uitgesproken, kleurrijk en excentriek. En we kunnen niet anders zeggen dat het haar keer op keer weer goed staat. 

Lees ook: Geinig: woordgrapje van kunstenares Delphine

Mooie foto’s van Delphine

Hieronder zetten we de mooiste outfits van de prinses van België op een rijtje, waar kleur en design centraal staat. Staat het haar niet fantastisch?

Belgium Royal Family Attend Annual Mass In Memory Of Deceased Members Of The Royal Family At The Notre Dame De Laeken Church
Prinses Delphine in een opvallende jas van van Pol Vogels 
Defile In Brussel Op De Nationale Feestdag Van Belgie
Delphine op de nationale feestdag van België
Royal Wedding Princess Maria Laura With William Isvy
De prinses op bijzondere schoenen
Brussel Nationale Feestdag Belgie
De prinses in een opvallende outfit op de nationale feestdag van België

Lees ook: Wat een kekke outfit draagt Delphine

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP/GETTY IMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl