Frederik, Christian, Mary

Gaat de verloving van prins Christian door?

Alles leek in kannen en kruiken voor de verloving van prins Christian, of die doorgaat is nog maar afwachten.

Prins Christian was met zijn aanstaande verloofde prinses Maria Chiara en haar zus prinses Maria Carolina ontspannen aan het feesten in de mondaine Franse badplaats Saint Tropez. Het paar leek gelukkig samen en heel in de verte hoorden we al wedding bells.

Niet alleen

Maar Christian is alweer weg en de zussen zitten nog in Saint Tropez – maar niet alleen!  Prinses Louise, prins Nicolas en prins Aymeric van België zijn komen aanschuiven, en de sfeer is nog net zo enthousiast, als we op Carolina’s Insta mogen afgaan.

Dit is niet de eerste keer dat de vijf jonge royals tijd met elkaar doorbrengen. Ze kennen elkaar al sinds hun kindertijd. Prinses Chiara en prinses Carolina waren bijvoorbeeld ook aanwezig bij de eerste communie van prins Nicolas en prins Aymeric. Oudejaarsavond 2021 brachten ze samen met hun familie door in Parijs.

Napoleon

In Saint Tropez ontmoetten prinses Maria Chiara en prinses Maria Carolina echter een andere royal. Op een kiekje zie je ze dineren met Jean-Christophe Napoléon. Hij is een afstammeling van keizer Napoléon Bonaparte I en huidig hoofd van het huis Bonaparte.

Saint Tropez
Saint Tropez
eloise
KLIK HIER

Adelswelt/carolinadebourbon

#Royaltynl