Paola, Albert (3)

Details over ziekte Albert

Nieuwe details zijn naar buiten gekomen over de toestand van Albert. Maar waar zijn de andere kinderen? De dochters met name?

Albert werd om 6 uur dinsdagochtend zo ziek, dat hij vanuit Laken naar de Brusselse Saint-Luc-klinieken werd gebracht, waar hij onder observatie blijft.

Hoewel de familie sindsdien toestemming heeft gekregen om hem te bezoeken, hebben niet alle leden van het Huis Saksen-Coburg zich naar het bed van de koning gehaast.

Twee

Albert ’s kreeg tot nu toe slechts bezoek van twee van zijn vier kinderen, aldus Wim Dehandschutter, een journalist die gespecialiseerd is in de Belgische koninklijke familie, op Twitter.

Volgens de HLN-commentator hebben koning Filip en koningin Mathilde koning Albert twee keer bezocht, vergezeld door hun jongste zoon prins Emmanuel. Prins Laurent en zijn vrouw, prinses Claire, zouden ook op ziekenbezoek zijn geweest.

Dochters

Dat waren de twee zoons. Waar blijven de dochters? Delphine is in het land, die heeft een groot kunstproject, maar kan inmiddels weer vertrokken zijn. Astrid zou in het buitenland zijn.

eloise
KLIK HIER

Gala

#Royaltynl