Delphine

Binnenkijken bij: Delphine

Veel van de paleizen, landhuizen en villa’s waarin royals wonen, worden professioneel op de foto gezet. Soms worden er zelfs rondleidingen gegeven. Niets van dat alles in het geval van Delphine. Zij woont met haar gezin in een normale woning, Maar wel eentje met mooie studio, voor haar werk als kunstenares.

Delphine woont met partner James en kinderen Joséphine en Oscar in Ukkel. Moeder Sybille woont vlakbij. Het is leuk om te zien hoe Delphine ons meeneemt, door haar werk, maar zo af en toe ook door haar huis en studio heen. We zetten een aantal foto’s voor je op een rij.

De prachtige studio waarin de kunstwerken van Delphine vorm krijgen. Ze zei al eens dat ze ‘extra veel’ hartjes verwerkt in haar ontwerpen, om alle roddels en ellende wat tegengewicht te bieden.

Delphine Foto 1

Toen zoon Oscar zijn ‘lockdown-verjaardag’ vierde, kregen we meteen een kijkje in de computerkamer. Hij vierde zijn feestje deels digitaal. Fijn hoor, dat er ook bij Delphine thuis gewóón rommeltjes in de kast te vinden zijn.

Delphine Foto 2

Wat een mooie oude kast en sierlijke schouw. Het lijkt erop dat Delphine haar plek helemaal gevonden heeft. Toen ze zwanger raakte van dochter Joséphine, woonde ze nog met James in Londen. Maar ze wilde haar kind in België krijgen. Zo gezegd, zo gedaan.. en het gezin woont er nu nog altijd.

Delphine Foto 3

Kijkje in de keuken: vrij letterlijk. Een leuke video van Oscar die ‘leert’ koken van zijn vader!

https://www.instagram.com/p/BfoeObUjvii/

Momentje van bezinning? Het lijkt erop. We hopen dat Delphine ons vaker blijft vermaken met haar leuke foto’s, waaronder de kleine inkijkjes in haar leven.

Delphine Foto 4

beatrix
KLIK HIER

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @delphine_de_saxe_cobourg