kroonprinses Elisabeth

Actueel: Belgische kroonprinses Elisabeth verliefd op Britse jongen en dít is hem! 

Nog niet eerder kwam er nieuws naar buiten over het liefdesleven van de Belgische kroonprinses, tot nu. Lees hier alles over de prille liefde. 

Elisabeth is als oudste kind van de Belgische koning Filip en koningin Mathilde de eerste in de lijn van troonopvolging. De kroonprinses studeert op dit moment in het Britse Oxford

Eerste liefde

Nog nooit eerder kwam er nieuws naar buiten over een mogelijke liefde van de Belgische kroonprinses Elisabeth, tot nu! De Britse jongen Nicholas Dodd zou haar hart hebben veroverd, dat meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Zij hebben dit leuke nieuws van een bron dichtbij de koninklijke familie gehoord. 

Lees ook: Grote dag voor prinses Elisabeth

Wie is Nicholas Dodd? 

De mogelijke Nicholas Dodd is 20 jaar en studeert net als de Belgische kroonprinses Elisabeth aan Lincoln College in het Britse Oxford. De twee hebben elkaar daar, tijdens hun studie, ontmoet. Nicholas Dodd is niet van adel, en is daarmee een gewone burgerjongen. Hij komt uit de buurt van het Engelse Manchester. 

Lees ook: Belgisch hof deelt stoere foto prinses Elisabeth

Ontmoeting tussen de twee

Elisabeth België in prinsessenjurk foto door Keld Navntof
Elisabeth België foto door Keld Navntof

De twee zouden elkaar tijdens de studie hebben ontmoet en er was direct een klik. Mocht de liefde tussen de twee serieus zijn, dan staat Nicholas Dodd nog heel wat te wachten. Volgens HLN zou hij zelfs in België een medische keuring moeten ondergaan en zal er door het Belgische hof uitgebreid onderzoek worden gedaan naar hem en zijn familie. Dit wordt ongetwijfeld vervolgd! 

Engelse media

De Engelse krant The Sun schrijft dat Nicholas uit Rochdale komt en in 2007 zijn vader aan kanker verloor. Nicholas was toen nog maar vier jaar oud. Hij zou alleen met zijn moeder leven, als hij niet in Oxford is. Een van zijn familieleden zou deze week verkondigd hebben dat Nicholas en de prinses alleen maar samen studeren. Maar op de foto’s die de krant van de twee heeft gevonden. staan ze wel opvallend vaak lachend bij elkaar in de buurt.

Oxford Mail

De lokale krant in Oxford, de Oxford Mail schrijft dat er zeker sprake is van een romance. En het voordeel van die krant is natuurlijk dat de journalisten dicht bij de bron zitten. Zo wisten ze te melden dat NIcholas inderdaad uit Rochdale komt, maar dan specifiek uit het dorpje Whitworth. HIj zou daar zijn middelbare school hebben afgerond aan Rochdale Sixth Form College, een prestigieuze school. Een van de zes allerbeste middelbare scholen van Engeland zelfs.

Lees ook: Zien! 12x sportieve, stoere en stralende Elisabeth

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl