Mathilde Jasje 1

Throwback: 6x Mathilde en haar kekke jasjes

Gewapend met leesbril en laptop legt Mathilde menig werkbezoek digitaal af., in fraaie jasjes. Zes stuks maar liefst.

En omdat er geen enkele reden voor haar was om niet ook thuis geweldig gekleed te gaan, zetten wij ditmaal haar tofste jasjes van de afgelopen tijd in de schijnwerpers.

Perfect

Stijlvol en toch bescheiden, zo kun je Mathilde gerust omschrijven. Ze weet zich perfect te kleden voor wisselende gelegenheden, al valt op dat het áltijd netjes is. Geen diepe decolletés voor deze koningin. Maar bijvoorbeeld wel af en toe een (designer)jeans met een simpel blouseje.

Tofste

En ook haar jasjes vallen bij ons goed in de smaak. Omdat we binnen korte tijd meerdere leuke spotten, zetten we nu de tofste exemplaren voor je onder elkaar. Mathilde en haar jasjes: een mooie combi!

Vol kleur, op naar het voorjaar!

Mathilde Jasje 1

Vergrijsd blauw of is het blauwig grijs? Veel doet het er niet toe, want ook dit nauwgesloten exemplaar staat haar weer keurig. Let ook op de leuke omgeslagen mouwtjes.

Mathilde Jasje 2

Lady in red. Een jasje dat we ditmaal alleen op de rug te zien kregen, maar wat opvalt is dat Mathilde veel verschillende kleuren draagt. Dit chique rood siert haar.

Mathilde Jasje 3

Mooi groen is niet lelijk. Een pak waarvan broek en jasje eenzelfde patroon hebben, het welbekende veelgeziene ruitje. En daaronder een colletje in een geelgroene kleur. Zo’n jasje laat zich ook prima combineren met bijvoorbeeld een spijkerbroek of donkerkleurige pantalon.

Mathilde Jasje 4

Aan tafel bij Handicap International, een ngo die ook actief is in België. Een bescheiden, eenvoudig colbertje. Leuk om te zien hoe ze coltruitje en mondkapje weer mooi laat matchen.

Mathilde Jasje 5

Wij zijn weg van dit oudroze exemplaar met de rode velvet kraagpunten! Fashionable en weer eens iets anders. Heb jij inmiddels een favoriet gespot tussen alle jasjes van Mathilde?

Mathilde Jasje 6

Tip van de redactie: kleed je als een royal

Scherm­afbeelding 2023 02 01 Om 21.21.42
BESTEL HIER

Beeld: Instagram @belgianroyalpalace