×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Cambodja condoleert president China

  Gezondheidscrisis coronavirus

  Koning Cambodja condoleert president China

  Koning Norodom Sihamoni van Cambodja heeft woensdag een boodschap gestuurd naar de Chinese president Xi Jinping.


  Aanleiding voor het koninklijke schrijven is de gezondheidscrisis veroorzaakt door de uitbraak van het nieuwe coronavirus dat in China inmiddels voor honderden sterfgevallen heeft gezorgd.

  Diep bedroefd

  Koning Sihamoni, die jaarlijks lange perioden in Peking doorbrengt, is diep bedroefd door de berichten over de uitbraak van het virus, zo schreef hij. “Ik stuur mijn oprechte deelneming en oprecht medeleven naar Uwe Excellentie en naar de dappere families van de slachtoffers”, aldus de Cambodjaanse vorst.

  LEES OOK:

  Pijn van het Chinese volk

  Volgens hem deelt Cambodja, dat door eeuwenoude en onveranderlijke banden verbonden is aan de Volksrepubliek China, de pijn van het Chinese volk. Ook uitte hij zijn “bewondering voor de reactie van de Chinese autoriteiten in het epicentrum van de uitbraak, de stad Wuhan.” Norodom Sihamoni wenste China “volledig succes” bij het voorkomen van verdere verspreiding van de epidemie.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  5 februari 2020 - 14:14