×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Xi Jinping ontvangt prins Albert van Monaco

  Xi Jinping ontvangt prins Albert van Monaco

  Prins Albert is in Peking ontvangen door de Chinese president Xi Jinping. De Monegaskische vorst is voor een officieel bezoek in de Volksrepubliek China.


  Albert werd door Xi Jinping welkom geheten in de Grote Zaal van het Volk in Peking. Na het inspecteren van de erewacht hadden de Monegaskische en Chinese delegaties een onderhoud met elkaar.

  De prins begon zijn driedaags bezoek donderdag in Yanji, waar hij zich liet informeren over de bescherming en het behoud van de Siberische tijger, waarvan er in China voor zover bekend nog maar 27 in leven zijn. Daarna vloog hij door naar Peking. In de Verboden Stad opende de Monegaskische vorst de tentoonstelling 'Prinsen en prinsessen van Monaco'.

  Het is de tiende keer dat prins Albert de Volksrepubliek bezoekt. Vlak na zijn troonsbestijging in 2007 was hij al eens op staatsbezoek in Peking.

  7 september 2018 - 11:37