×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Amalia wilde nu al weten: Hoelang gaat papa het doen?

  Máxima: Amalia weet goed dat zij na vader aan de beurt is

  Amalia wilde nu al weten: Hoelang gaat papa het doen?

  Het eerste dat Amalia vroeg toen ze hoorde dat oma Beatrix zou gaan aftreden, was ‘hoeveel jaar ga jij het doen?’ Haar vader moest daarom lachen en plaagde haar door te zeggen dat ze dat wel zou willen weten. Volgens Máxima weet de kleine prinses al goed dat zij aan de beurt is na haar vader, maar tot haar achttiende zullen ze zoveel mogelijk hun best doen om haar een gewone jeugd te geven. Samen met haar zusjes, vrienden en vriendinnen moet ze het leven kunnen ontdekken heeft het paar al vaker gezegd. Na haar achttiende krijgt ze officiële taken, neemt ze zitting in de Raad van State en krijgt ze ook een toelage van de staat.

  De hele dag lang zijn de kinderen erbij, vertelde Máxima. Van de abdicactie ’s ochtends tot en met het feest ’s avonds.

  17 april 2013 - 20:48