Canva1 2023 07 27t133118.585

Win 5x het jubileum Jaarboek van de GVON t.w.v. € 39,95

Afgelopen 26 mei vierde de Geschiedkundige Vereniging Oranje-Nassau (GVON) haar 100-jarig bestaan. Wij mogen vijf keer hun prachtige jubileumboek weggeven.

GVON

De Geschiedkundige Vereniging Oranje-Nassau (GVON) is een vereniging die allerlei bijeenkomsten zoals lezingen, museumbezoeken en excursies organiseert. Afgelopen 26 mei vierde de GVON hun 100 jarig jubileum in museum Paleis Het Loo, in aanwezigheid van Koning Willem-Alexander.

Jaarboek

Elk jaar wordt een prachtig jaarboek uitgegeven met prachtige artikelen en illustraties. De eigen collectie is in langdurig bruikleen bij Paleis Het Loo en bevat inmiddels meer dan 7000 werken. Hieronder vallen schilderijen, tekeningen, aquarellen, prenten, penningen en curiosa. Een deel maakt onderdeel uit van de permanente tentoonstelling in museum Paleis Het loo.

De redactie van Royalty mag vijf jubileum Jaarboeken verloten van 272 pagina’s dik met een waarde van € 39,95. Wil je kans maken? Vul onderstaand formulier dan vóór 13 oktober 2023 in. Met de winnaars wordt contact opgenomen.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor contant geld.