×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Neem contact op met Royalty

  Wilt u iets weten over een abonnement op Royalty of heeft u al een abonnement en wilt u daar iets over kwijt? Kies uit onderstaande mogelijkheden:

  Neem een abonnement
  Koopt u elke maand Royalty in de winkel? Neem dan een abonnement en lees als eerste de nieuwste Royalty. Kies hier uit alle aantrekkelijke abo’s.

  Abonnementen

  Verhuizen
  Heeft u een abonnement op Royalty en gaat u verhuizen? Geef dit dan aan ons door, dan zorgen wij ervoor dat Royalty op uw nieuwe adres wordt bezorgd.

  Verhuizen

  Abonnement opzeggen
  We vinden het heel jammer als u uw abonnement op Royalty wilt opzeggen. U kunt contact opnemen met de klantenservice via klantenservice@royalty-online of 088-133 87 05 (op werkdagen bereikbaar van 09.00-17.00 uur).

  Vraag over uw abonnement
  Heeft u een vraag over uw abonnement? Is er bijvoorbeeld iets niet goed gegaan met de betaling of heeft u uw cadeau nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@royalty-online of 088-133 87 05 (op werkdagen bereikbaar van 09.00-17.00 uur)

   

  Contact Royalty redactie (voor vragen en/of opmerkingen)
  Heeft u een vraag of wilt u iets doorgeven aan de Royalty redactie of de Royalty webredactie? Dan kan dat via onderstaande button.

  Contact