×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen Elizabeth had vroeger een beugel

  "Ik denk dat het het waard is uiteindelijk"

  Queen Elizabeth had vroeger een beugel

  De nu 93-jarige koningin Elizabeth had als jong meisje een beugel. Dit vertelde ze tijdens een bezoek aan een nieuw tandheelkundig ziekenhuis in Londen, waarvan ze de opening bijwoonde.


  Elizabeth sprak een 10-jarige jongen, voor wie op dat moment een beugel werd gemaakt. Ze vertelde hem dat ze zelf ooit een beugel had (“maar dat is gelukkig heel lang geleden”), en sprak de jongen moed in door te zeggen dat ze vond dat het het uiteindelijk allemaal waard is, zo’n beugel dragen.

  Naast de queen hebben ook onder meer prins Harry, prinses Eugenie en prinses Beatrice een slotjesbeugel gehad. Hopelijk lachen zij allen vol zelfvertrouwen de wereld tegemoet, in een leven waarbij ze vrijwel dagelijks op de gevoelige plaat worden gezet.

  LEES OOK:

  24 februari 2020 - 20:57