×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zó verjaagt Queen Elizabeth de Monday blues

  Het is soms zo simpel

  Zó verjaagt Queen Elizabeth de Monday blues

  Met frisse tegenzin weer aan een nieuwe werkweek beginnen ... Het overkomt zelfs koningin Elizabeth. Maar wat wil je, na 68 jaar op de troon? Gelukkig heeft de Queen een uitstekend doch simpel foefje om de Monday blues te verjagen.


  Dat verdient een bloemetje

  Volgens bronnen van Hello! Magazine krijgt de koningin elke maandag een verse bos bloemen als zij op Buckingham Palace aan het werk is. Deze wordt zorgvuldig samengesteld door haar tuinmanager en bestaat uit bloemen uit de tuinen van Buckingham Palace. In de tuinen groeien in totaal ongeveer 6500 planten, waarvan 260 verschillende soorten wilde bloemen en orchideeën.

  Bron: Hello! MagazineBeeld: ANP

  24 februari 2020 - 08:31