×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Anne reikt fashion award uit

  And the winner is ...

  Prinses Anne reikt fashion award uit

  De Britse prinses Anne reikte dinsdag - tijdens de London Fashion Week - de Queen Elizabeth Award for British Design uit. Op Instagram plaatste het Britse Koningshuis foto's van de ceremonie.


  Juwelen

  De prestigieuze modeprijs gaat dit jaar naar juwelenontwerpster Rosh Mahtani. Zij maakt gebruik van duurzaam materiaal en promoot de lokale productie van juwelen. Ze kreeg de trofee uit handen van Anne, die tijdens de ceremonie ook de tijd nam om met enkele modellen in gesprek te gaan.

  LEES OOK:

  In het zonnetje

  De prijs werd in 2018 in het leven geroepen om jonge ontwerpers die duurzaam werken of zeer betrokken zijn met de gemeenschap, in het zonnetje te zetten. Richard Quinn was de eerste winnaar van de award, Bethany Williams volgde hem vorig jaar op.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door The Royal Family (@theroyalfamily) op

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  19 februari 2020 - 08:15