×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijke familie wandelt op Koningsdag door centrum Maastricht

  Thema van Koningsdag 2020, Leef Maastricht!

  Koninklijke familie wandelt op Koningsdag door centrum Maastricht

  Koning Willem-Alexander maakt op zijn verjaardag een wandeling door het centrum van Maastricht. In die stad wordt op maandag 27 april Koningsdag gevierd.


  De gemeente belooft een “verrassend en veelzijdig” programma dat een beeld geeft van de “kleurrijke regio en cultuur”.

  Het thema van Koningsdag 2020, Leef Maastricht!, was al eerder bekendgemaakt. Op 27 april komt de koninklijke familie om 11.00 uur aan bij de Sint Servaasbrug. Het gezelschap wandelt via de Vissersmaas en Het Bat richting de Graanmarkt en het Onze Lieve Vrouweplein. Via de Bredestraat lopen zij naar het eindpunt, op het Vrijthof.

  Bewoners en ondernemers in de binnenstad krijgen vanaf deze week informatie over de afzettingen en verkeersbeperkingen.

  18 februari 2020 - 10:24