×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Oei! Wordt de bruiloft van prinses Beatrice uitgesteld?

  Weddingstress

  Oei! Wordt de bruiloft van prinses Beatrice uitgesteld?

  Een bruiloft plannen is stressvol. Al helemaal wanneer het om een koninklijke gaat. Maar zijn alle voorbereidingen misschien voor niets geweest? De kans bestaat namelijk dat het hele gebeuren wordt uitgesteld vanwege het coronavirus ...


  Het geval is namelijk dat de familie van Beatrice’s verloofde – Edoardo Mapelli Mozzi – in Lombardije woont. En nu het hele land in quarantaine is, vreest het stel dat zijn familie niet aanwezig kan zijn.

  LEES OOK:

  De grote dag

  Gelukkig duurt het nog even voor het zover is. De grote dag van het koppel vindt namelijk plaats op 29 mei  in de Chapel Royal van St. James’s Palace in Londen. Edoardo heeft overigens wel al zijn getuige gekozen: zijn 3-jarige zoontje Christopher. De 36-jarige Italiaan was eerder verloofd met de Amerikaanse architect Dara Huang. Samen kregen ze zoon Christopher, die nu de ‘best man’ wordt van zijn vader. Het jongetje wordt waarschijnlijk de jongste persoon ooit die zo’n belangrijke rol krijgt op een bruiloft binnen de Britse koninklijke familie.

   

  11 maart 2020 - 13:53