×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kort en krachtig: een stukje wijze raad van Sarah Ferguson

  Fergie deelt wijsheid waar ze aan vasthoudt

  Kort en krachtig: een stukje wijze raad van Sarah Ferguson

  Net als haar dochters Beatrice en Eugenie is ook Sarah Ferguson actief op social media. Op Instagram deelt ze nu een mooie gedachte, opgeleukt met een drietal onmiskenbare lente-kiekjes.


  Fergie, zoals Sarah ook veel genoemd werd, deelt met de rest van de wereld dat ze de Britse oorlogsheld Leonard Cheshire ooit heeft ontmoet en hij een prachtige gedachte met haar deelde: ‘onthoud dat wat er ook gebeurt, de knoppen van de lente die doorkomen geven altijd hoop’. Een soort ‘er zijn altijd lichtpuntjes te vinden’-gedachte, die Sarah deelt door 3 van haar eigen voorjaarsfoto’s toe te voegen. Op de foto’s zien we vooral bloesems, hét teken van de ontluikende lente.

  LEES OOK:

  Sarah, die afgelopen najaar 60 werd, deelt vaker haar gedachten via social media. Ze is tevens niet te beroerd zichzelf in doodnormale situaties op de foto te laten zetten. Onlangs nog plaatste ze een kiekje waarop ze winkelend in de supermarkt te zien is.

  Beeld: Instagram @sarahferguson15

  2 maart 2020 - 10:54