×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Eugenie deelt vriendschapsarmbandje met Ellie Goulding

  "ieders recht op een eigen toekomst"

  Prinses Eugenie deelt vriendschapsarmbandje met Ellie Goulding

  Prinses Eugenie heeft haar vriendschap met zangeres Ellie Goulding bezegeld met een speciaal armbandje.


  De jongste dochter van prins Andrew deelde een kiekje van het sieraad, waarmee ze tegelijkertijd strijdt voor “ieders recht op een eigen toekomst”.

  De duurzaam geproduceerde armbandjes zijn gemaakt door Togetherband. De organisatie wil met de opbrengst van de bandjes zeventien verschillende ontwikkelingsdoelstellingen ondersteunen, uiteenlopend van goed onderwijs tot het uitroeien van armoede of het bouwen van duurzame steden. Eugenie koos voor doel acht: waardig werk en economische groei. “Omdat ik geloof dat iedereen in de wereld het verdient om vrij te zijn van slavernij en dat alle mensen recht hebben op hun eigen toekomst”, schrijft People.

  De 33-jarige royal koos ervoor een van de twee armbandjes aan haar goede vriendin Ellie Goulding te schenken. “Net als ik doet zij er alles aan om mensen samen te brengen. Zij doet dat met haar muziek, en nu doordat ze zich inzet tegen klimaatverandering. Zij is het perfecte rolmodel.”

  Goulding is goed bevriend met leden van de Britse koninklijke familie. Ze was aanwezig op de bruiloft van Eugenie en Jack Brooksbank en op dat van prins Harry en zijn vrouw Meghan in 2018. Ook trad ze op tijdens het trouwfeest van prins William en Catherine in 2011.

  23 februari 2020 - 10:16